Условия за ползване

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между Кибрит БГ (сайт) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от dicebox.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на dicebox.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

DICE БГ се управлява от "ТОВИЯ" ЕООД - дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

гр. Варна, ул. Братя Миладинови 19
ЕИК: 201429038
Телефон: 0896123409

 

2. За поверителноста на вашите данни

DICE БГ обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че DICE БГ има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за фактура и доставка

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на DICE БГ. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата на DICE БГ заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Съдържание

3.1. Услугата Кибрит съдържа материали и продукти, предоставени от трети страни, чието съдържание не е собственост на DICE БГ и за което DICE БГ не носи отговорност. Клиентът се съгласява, че използва същите на собствена отговорност.

3.2. Материалите и продуктите собственост на трети страни предоставяни чрез услугата DICE не са предмет на този договор и DICE БГ не предоставя гаранции за тях.

4. Доставка

4.1.DICE БГ се задължава да достави Услугата DICE чрез куриерска услуга с наложен платеж на точно посочен адрес за доставка на територията на Република България. Клиентът се задължава да приеме доставката и да заплати наложения платеж съгласно обявената цена в момента на поръчката.

4.2. При невъзможност да получи куриерската доставка при първия разнос от куриерската фирма, Клиентът се задължава да заплати на куриера разходите по допълнителна последваща доставка.

4.3. DICE БГ не поема отговорност за непотърсени, предварително платени абонаменти, престояли в офис на Спиди над 7 работни дни. Това включва пратки до краен адрес и офиси на куриерските фирми.

 
5. Плащане

5.1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

 
6. Връщане на поръчка

6.1. Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка
- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
- Да включите оригиналния фискален бон, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

6.2. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:

"ТОВИЯ" ЕООД
гр. Варна, ул. Братя Миладинови 19
Телефон: 0896123409

6.3. Може да прекратите месечния си абонамент преди 18-то число на всеки месец. За да направите това, моля изпратете email с относно „Отказ от абонамент” на dice.box.bg@gmail.com и данните, попълнени при поръчката на абонамент. Отказването от абонамент се отнася до всички оставащи кутии до края на абонамента от датата на получаване на отказа.

6.4. При прекратяване на абонамент от 3 или 6 месеца, DICE запазва правото си да преизчисли месечната цена на кутиите, от които клиента се е възползвал на пълна цена от 29.90 лв., и разликата до платената вече сума, ще бъде възстановена по банков път.

 
7. Абонамент

7.1. Абонаментът за услугата DICEBox се заявява за срок от 3, или 6 месеца и осигурява на клиента достъп до 1бр. от Услугата DICEBox всеки месец в рамките на избрания срок, без допълнителна ежемесечна поръчка.

7.2. Цената на абонамент се заплаща чрез наложен платеж при получаване на първата кутия. При всяка доставка през периода на абонамента клиентът заплаща таска за доставка при получаването и.

7.3. Клиентът има право да се откаже от активен или заявен абонамент като изпрати email с относно „Отказ от абонамент” на dice.box.bg@gmail.com и данните, попълнени при поръчката на абонамент. Отказването от абонамент се отнася до всички оставащи кутии до края на абонамента от датата на получаване на отказа.

 
8. DICE БГ запазва правото си да променя настоящите правила, както и структурата на онлайн страницата, за което не се задължава да уведомява Клиентът чрез интернет страницата си.
 
9. DICE БГ не носи отговорност, ако поради независещи технически проблеми е възпрепятствано пълното или частично ползване на Интернет страницата.
 
10. За всички въпроси, неуредени от тези условия, се прилага действащото в Република България законодателство.

DICEBOX.BG

Bulgaria

+359 8961234 09

dice.box.bg@gmail.com

  • Instagram
  • Facebook

ЗАПИШИ СЕ ЗА

DICE - БЮЛЕТИН

© 2020 всички права запазени DICEBOX.BG